Мис Плеймейт Елена Кучкова стана висшистка

Мис Плеймейт 2014 Елена Кучкова гордо развя диплома за висше образование. Няма лъжа, няма измама! Еротичната танцьорка, която грабна титлата на „Плейбой“ наскоро завърши „Стопанско управление“ в Пловдивския университет.

elena-kuchkova

На връчването на дипломите племейтката не пропусна да позира с тогата и разкопчана ризка, а после да се изфука във фейсбук. За какво ли обаче ще й послужи това „стопанско управление“ чудят се мнозина в мрежата. Да не се окаже като икономиката на Черната Златка? Така е, Кучкова далеч не е единствената Мис Плеймейт, която има висше образование. Но досега на никоя от тях не им е послужило, коментират завистници по форумите.

Освен с диплома за висше, еротичната моделка се похвали, че най- после има и гадже. Мъжът е с 15 години по- голям от нея, но пък със собствен бизнес. Кучкова сподели, че е много щастлива, че мечтите й са се сбъднали и най- после има до себе си успял мъж.

kuchkova

Плеймейтката обаче има и много нещастни връзки. Пред Венета Райкова Елена разкри, че преди няколко години била тормозена психически и физически от свой любовник. Стигнало се до там, че Кучкова избягала при сестра си в Лондон. Там красавицата с пот на челото изкарала парите си за силикон – като чистачка на офиси.

Като се върнала в България станала танцьорка в еротичен балет.

Елена Кучкова. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/u0johA82NLw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *