„Мис Плеймейт“ Ася Капчикова разкри как е съблазнила Криско

asia-4

Новата „Мис Плеймейт“ Ася Капчикова вече официално призна за връзката си с Криско. Красавицата от Девин разкри пикантни подробности за отношенията им.

Плеймейтката разказа как е успяла да впечатли рапъра. Двамата се запознават на снимачната площадка на видеото за „Шапка ти свалям“. В клипа Криско е облечен в официален костюм и трябва да носи вратовръзка. Но тъй като не можел да си я върже, помолил някоя от танцьорките в клипа да му помогне. Оказало се, че само Ася умее да връзва вратовръзки.

Капчикова призна, че двамата все още не живеят заедно. Но въпреки това, тя много обичала да му готви. През повечето време, когато са заедно, си стояли вкъщи, защото на Криско му било трудно да ходи по заведения. Където и да отиде, става център на внимание и не го оставят на мира.

Ася разкри, че двамата са родени един след друг: Криско е на 11 май, а тя на 12- и. Красавицата разказа, че също като рапъра, има често ангажименти, свързани с пътувания, тъй като е част от шоуто „Сикрет гардън“.

Иначе 24- годишната Ася Капчикова е дипломиран философ от Софийския университет. Красавицата разказва, че много обича да чете и се стараела да го прави винаги, когато има време. Половинката на Криско разкри, че първото й желание, когато кандидатствала било журналистика, но не успяла да се класирала. Затова се спряла на философията.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *