Мис Джуки: Валери Божинов ме сваляше, докато беше женен за Николета

mis-djuki

Валери Божинов свалял чужди жени, докато бил още женен за Николета. От известно време насам витаят различни клюки за дамите, на които налитал футболистът. Една от тях обаче потвърди директно, че е получавала похотливи есемеси от Божинов – Габриела Радославова, по- известна като Мис Джуки.

Красавицата със силиконова уста признава, че Валери доста настоятелно я ухажвал, като й пишел във фейсбук и като й изпращал есемеси. Мис Джуки обаче е категорична, че го отрязала, защото не искала да си има вземане- даване с женен мъж, пък и от Левски.

valeri-bojinov-razvod

Габриела обаче не била единственият обект на желание от страна на Божинов. Футболистът свалял и треторазрядната фолк певица Джорджия, но тя все още не е коментирала дали има нещо вярно в твърденията.

Валери обаче не е единственият, който е напускал брачното ложе, носи клюката. Николета също не си стояла мирно у дома и на свой ред също се срещала с чужди мъже. Говори се, че Божинов я изловил в няколко изневери с помощта на частни детективи.

Факт е, че разводът между бившите съпрузи е по взаимно съгласие. Николета и Валери се били разбрали за месечната издръжка, без да се стига до грозни скандали – вероятно защото са преценили, че няма да е хубаво да си вадят кирливите ризи пред медиите.

Мис Джуки и Джулиана Гани. ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/CX1nplW78hE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *