„Мис България“ Отвлечена и Изнасилвана по Поръчка на бившия й съпруг!

elena-angelova-2

Във филма на ужасите се превърна жестоката драма в живота на една от най- известните носителки на титлата „Мис България“.

Победителката в конкурса за 1999 г. Елена Ангелова е пленница в дома на бившия си съпруг бизнесмена Николай Нейчев. Въпреки че са разведени, той държи красавицата с охрана под ключ. Това обаче не е най- жестокото му деяния.

Хубавата Елена и Нейчев
Хубавата Елена и Нейчев

При един от опитите й за бягство, бившата манекенка  била заловена. Бесен, бившият й съпруг я хвърлил на охранителите си, за да се гаврят с нея сексуално.

Шокиращите данни изнесе настоящето гадже на Елена Ангелова – Александър Атанасов. Той е баща на второто й дете. Атанасов разказва, че се опитал да се свърже с Нейчев, но получил само заплахи за живота си.

Александър и Елена имат връзка от две години. А преди година се ражда и общото им дете. Ангелова поискала за пореден път развод, но съпругът й отказал категорично. Тогава „Мис България“ направила тест за бащинство, за да му докаже, че второто й дете не е негово и да я пусне най- после. Това обаче само отключило нечувана агресия у бизнесмена.

Той се опитал да я задържи в дома им, като използвал общото им дете, чийто родителски права получил по доста съмнителен начин. Сложил охрана, която да не я пуска да излиза.

Когато най- накрая Елена се опитала да избяга, я хванали и се случило най- лошото.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *