Миро с невероятен подарък за Златка и бебето им! Виж Тук:

zlatka-i-miro

Миро е купил къща в Банкя за Златка Димитрова и детето им. В момента кипи усилен ремонт, за да може двойката да се премести там, след раждането на бебето им.

Жителите на Банкя забелязали, че от няколко месеца бременната плеймейтка и мъжа й често посещават курорта. Първоначално си мислели, че Златка идва за процедури, но по- късно научили истинската причина. А именно, че мъжът й е станал собственик на имот в Банкя.

Златка е много щастлива, че мечтите й най- после се сбъдват и с Миро стават истинско семейство. Е, юридически не могат, тъй като той все още е женен по документи, а бившата му съпруга отказва да подпише развода.

zlatka-miro

Златка отдавна е преглътнала този факт и вече не се интересува, че мъжът й фактически, все още е женен за друга. Плеймейтката се моли единствено за здраве, най- вече за бебето им, което трябва да се роди след месец.

Златка иска да го отгледа на спокойствие, далеч от суматохата в София. Затова с Миро избрали да си купят къща в Банкя. Бившият полицай е решил да направи и басейн в двора.

До момента Миро и Златка живяха в апартамента в „Манастирски ливади“. Жилището обаче не е достатъчно голямо за отглеждане на дете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *