Министерски син е новото гадже на Елена Кучкова – Виж Кой е Той:

elena-kuchkova-11

Елена Кучкова пак заби гадже от сферата на политиката! Красавицата е новата възлюбена на Калоян Арсенов, син на бившата царска министърка Долорес Арсенова.

Министерският син е всеизвестен любител на родните фолк певици и плеймейтки. През леглото му са минали Анелия, Емануела, Преслава, Моника Валериева и много други дами от същия калибър.

С повечето обаче, не е имал кой знае колко сериозни отношения. Някои от вип имената в тефтерчето му са просто бройки. Така че, предстои да видим как ще се развият отношенията му с Елена Кучкова.

kaloian-arsenov
Анелия беше сред сериозните гаджета на Калоян Арсенов

Плеймейтката беше изоставена преди месеци от политика Любомир Никол – Любо Бентлито. Двамата имаха връзка няколко години, но накрая той я натири. Говори се, че плеймейтката доста го притискала за брак. На политика обаче му писнало и я зарязал.

Точно преди Ели Кучкова да скочи в леглото на Калоян Арсенов, близка нейна приятелка прекарала кратко време там. Става въпрос за Русата Златка. След като ММА боецът Георги Валентинов я изостави, пазарджиклийката забила Арсенов. Златка се надявала, че ще успее да задържи милионерския наследник, но, уви.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *