Милко Калайджиев прости на Мира

Милко Калайджиев и Мира
Милко Калайджиев и Мира

Милко Калайджиев изненадващо се появи на участие в Пловдив с някогашната си дуетна половинка Мира. Двамата пяха и танцуваха съвместно цяла нощ, което бе доказателство, че са загърбили старата си вражда.

Двамата пак са дует като едно време
Двамата пак са дует като едно време

Мустакът на републиката и миньончето замразиха отношенията си преди години. Така и не стана ясно каква точно е причината за охладняването им, но според слуховете Милко се ядосал на Мира, че едностранно е решила да сложи край на общите им изяви. Калайджиев се обидил жестоко, тъй като именно той даде начален тласък на кариерата на колежката си. Благодарение на дуетите си с него госпожицата набра популярност.

След раздялата със своя благодетел Мира се загуби като певица. Тя се опита да гради самостоятелна кариера, но не пожъна успех. Към днешна дата пък явно е разбрала грешката си и е потърсила Милко, за да му се извини.

Калайджиев простил и отново подал ръка. На участието им преди няколко вечери двамата бивши и настоящи партньори изпълниха най-големите си хитове като „Хей, малката“ и „Тарикат и тарикатка“ и показаха, че пак са приятели.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/mbr-U5OhvU4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *