Михаела Маринова би шута на Иво! Ето какво се случи:

mihaela-marinova-2

Младата певица Михаела Маринова заби ново гадже след внезапната раздяла с дългогодишния й приятел и колега Иво Добрев. Талантливата изпълнителка не крие актуалния си възлюбен, а напротив – всячески се старае да вади очите на бившия с него.

Новото гадже на Михаела също се занимава с музика и се познава с Иво. Тримата дори наскоро се засекли на общо участие. Маринова едва изчакала да слезе от сцената и се хвърлила на врата на приятеля си в присъствието на… бившия й. Иво стоически изтърпял сцената и разменим една- две думи с певицата.

mihaela-marinova-ivo

Бившите гаджета не са в приятелски отношения след раздялата, но заради ангажиментите им се налага да се търпят. Преди месеци Михаела беше убедена, че Иво е любовта на живота й. Двамата дори се канеха да заживеят заедно. Но… певецът, който се изявява в дует с брат си Пламен, кръшнал на певицата с неизвестно момиче. Наскоро Иво цъфна в социалните мрежи с тайнствена красавица. Но дали тя е момичето, което го раздели с Михаела, не се знае.

Младата певица тежко преживя раздялата с голямата си любов. Тя написа драматичен статус в социалните мрежи, с който обяви края на връзката с колегата си.

Явно след раздялата не си е губила времето с любовни депресии, защото оттогава има около… месец. Михаела набързо намерила заместник на Иво и по всичко личи е доволна от избора си. Както и от факта, че често й се налага да го навира в очите на неверния си бивш.
Михаела и Иво станаха гаджета покрай съвместното си участие в „Х фактор“ преди три години.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *