Михаела Филева: Родителите ми не вярваха в таланта ми!

mihaela-fileva

Чаровната Михаела Филева  разкри формулата, която винаги е следвала,  за да успее – тя се състои от постоянство, отстояване на мечтите, много труд, и разбира се,  дарба. Младата дама, освен че  пее много добре, страхотно се справя и с танцуването, а и е много красива. Въпреки това не  се е възгордяла от това, че стана толкова известна и харесвана около “Денсинг старс”.

Дори споделила пред близки, че се страхува от прекалената популярност. Според певицата,  родителите са тези, които трябва да насърчават децата си, а не да им пречат – при нея, за съжаление, нещата не били такива. Красавицата разкри, че родителите й  никога не са вярвали в нея и в нейните възможности, но  благодарение на упоритостта си, е постигнала всичко.

mihaela

Макар от известно време да няма приятел, вярва в истински чистата любов. Феновете на Михаела  коментират в мрежата, че тя напълно заслужава да бъде щастлива  и всички й  го пожелават най – искрено. Михаела показа класа, талант, амбиция и постоянство, дори се зарадва за победата на своята противничка, което не всеки би направил.

Как изгря звездата на Михаела Филева. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/C-keGK0WFbw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *