Михаела Филева окончателно разкара Павел

mihaela-fileva-4

Михаела Филева окончателно разкара рапъра Павел. Певицата се опита да му прости изневярата отпреди месеци, но не се получило.

Той й кръшна, докато беше водещ на „Гласът на България“, с една от участничките в предаването. Михаела Филева до заряза на момента, щом научила грозната истина.

Павел обаче се разкаял и със сълзи на очи пълзял в краката на бившата си приятелка, за да се съберат отново. Певицата размислила и решила, че ще му прости, в името на дългогодишната им връзка.

Въпреки че се събрали обаче, нещата не потръгнали. Отношенията им не били същите като преди. А певицата колкото и да се опитвала, не можела да забрави унижението, което Павел й причини.

mihaela-pavel

Затова, в крайна сметка, тя му предложила да си останат приятели и всеки да си гледа живота. Рапърът този път не се постарал да я разубеждава. Веднага отпрашил за морето, където бил забелязан на купонясва в компанията на красиви жени и изобщо не си личало да страда от раздялата.

Михаела Филева също се радва на голямо внимание от страна на мъжете. Но засега нямала никакво намерение да започва нова връзка, след разочарованието от последната си. Тя вярваше, че Павел е любовта на живота й и двамата ще създадат семейство един ден. Но бързата слава, с която той се сдоби, им изигра лоша шега.

Женският поток, който изведнъж му се изсипа, го изтика от правилния път и разсипа връзката му с Михаела.

За разлика от Павел обаче, дуетният му партньор Венци ще се жени за дългогодишната си приятелка и изобщо не му пука колко жени му се предлагат на тепсия всеки ден.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *