Миглена Каканашева подлуди „Вип Брадър“ с претенциите си! Виж Тук:

miglena-kakanasheva-5

Миглена Каканашева е сред най- ухажваните кандидат- участници за новия сезон на Вип Брадър. Продуцентите обаче виждат голям зор в преговорите с дизайнерката, която не спира да им поставя условия.

Те се опитаха да я привлекат в шоуто още миналата година, но Мегз ги подлудила с претенциите си. За капак, поискала да влезе по- късно, заради служебните ангажименти. На Нико Тупарев не му издържали нервите и я отрязъл. Каканашева пък се засегнала, че поредната й претенция остава неудоволетворена и отказала изобщо да влиза в къщата. Въпреки че щяла да гушне хонорар от порядъка на 100 бона.

Пазарлъците продължили и тази година. Мургавелката обаче си знае цената и поставила още повече условия на продуцентите. Те решили да й скроят шапката като вкарат в шоуто синоптичката Гергана Малкоданска, бившата на Демир Доган. Но Миглена отнякъде научила какво й готвят и веднага променила условията за престоя си в къщата.

Мегз няма смелост на погледне Гери Малкоданска
Мегз няма смелост на погледне Гери Малкоданска

Дизайнерката поискала огромно обезщетение, както и възможността да си излезе от къщата, ако Малкоданска влезе. Причината да не може да застане очи в очи с красивата синоптичка е, че именно тя ги раздели преди няколко години и се пъхна в леглото на сина на Доган.

Продуцентите на „Вип Брадър“ обаче не искат да изпуснат „златна кокошка“ като Мегз. Още повече, че всички видяха в „Черешката на тортата“ какви сеири може да прави. В същото време, тя вече сериозно им лази по нервите с несекващите си претенции. А както е известно, Нико Тупарев си го връща тъпкано на претенциозните звезди, щом веднъж прекрачат прага на „Вип Брадър“.

Така че, ако Каканашева все пак се навие на участие в риалити шоуто, едва ли ще я очакват приятни изненади. Вероятно ще й се налага често да посещавала изповедалнята, за да пита дали този или онзи кадър ще бъде излъчен.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *