Месечков призна: Истина е, че съм правил с*кс с мъже!

mesechkov

„Експериментирал съм в с*кса. Спал съм и с жени, и с мъже. Не съм гей обаче. Искам да се оженя и да имам деца.“ Така Наско Месечков се опита да изясни най- после каква е сексуалността му.

Танцьорът, който е само на 26 години, обясни, че повече няма да прави с*кс с мъже. В крайна сметка решил, че ще спи само с жени. Ще се ожени и ще има деца.

За да покаже, че наистина е мъж, Месечков дори си послужи с името на Мика Стоичкова. Танцьорът надълго и нашироко, но не особено убедително, разказа, че двамата имали чувства един към друг. Но щерката на Стоичков решила да замине за Маями, без да има намерение да се връща. Затова не искала да се обвързва с Месечков.

Още от началото на предаването, Евгени Минчев си постави за цел да изобличи хореографа, че е гей. Лордът си послужи с доста дебелашки шеги и забележки. Стигна до там, дори да му говори в женски род. Месечков обаче дори не се опита да се защити. Явно се надява чрез признанието, че е бисексуален, да омилостиви лорда и да спре атаките му. Но едва ли това ще се случи.

Визитката на Месечков. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/7MwQmKBmy9A

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *