Месечков и Аръков аут от Вип Брадър

arakov-mesechkov

Иво Аръков и Наско Месечков са поредните изгонени от къщата на „Вип Брадър“. И двамата бяха с доста ниска зрителска подкрепа: 4,8% за танцьора и 6% за актьорът плейбой.

И Месечков, и Аръков бяха определени като едни от най- безличните участници в предаването. Тацьорът и хореограф беше обвинен, че бяга от конфликтите и отказва да заеме позиция.

vip-bradar-nominirani

Доста лошо впечатление направи и опита му да търси сметка на Иво Аръков защо не си признал за връзката си с Мария Илиева в една от мисиите. Танцьорът заяви, че той лично е вечерял с тях, докато са имали връзка. Актьорът обаче не му остана длъжен и изтърси, че на въпросната срещу Месечков бил с известен политик, който му е гадже.

Иво Аръков беше спряган за един от победителите във формата и в къщата, и извън нея. Актьорът беше обвиняван, че през повечето време спи и не участва активно в живота в къщата. Държал се надуто, бил фалшив и превзет. Аръков отказа да застане очи в очи с Йорданка Христова и да се аргументира за отрицателните й страни, което не беше добре прието. Всъщност, Уош също не го направи.

Вип брадър. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *