Меле след наградите на Планета! Бирмата помете дискотека заради Преслава

Афтърпартито след наградите на тв Планета се превърна в кърваво меле заради Преслава и бившето й гадже Георги Станоев- Бирмата.

preslava-birma

Певицата от Добрич, която спечели отново приза за певица на годината, се оказа в центъра на бруталния скандал. Сред ранените е и колегата й Фики, съобщава хотарена.нет.

В разгара на партито Преслава била вече доволно почерпена и се закачала с мъжкото обкръжение. Най- мощните й атаки обаче били насочени към Фики. Певицата откровено му се натискала и му правела недвусмислени намеци. После пийналата фолкаджийка се прехвърлила на фитнес инструктора Стоян Дудов, който се снимал в последния й клип.

Някой от гостите на купона обаче явно се обадил на Жоро Бирмата. Уж бившият на Преслава не след дълго връхлетял в дискотеката. Пернишкият милионер отишъл право към масата на певицата и започнал да се разправя. Охраната на заведението бързо се появила и започнало мелето.

preslava-mele

Бирмата бил изхвърлен от дискотеката със сцепена глава. Преслава отишла с него в болницата.

Отношенията между певицата и богаташкия наследник изглежда не са съвсем изяснени. Преди около месец Преслава призна, че двамата отдавна са разделени, именно защото и двамата се много ревниви.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *