Мегз трещи! Тото си прави гаргара с нея по участия:

Войната между дизайнерката Миглена Каканашева и рапърът Тото изглежда тепърва започва. Мегз го обвини, че е спечелил с измама „Вип Брадър“, защото се виждал с майка си и приятелката навън по време на шоуто, когато излизал за участия. Тя дори разпространи видео, с което да докаже твърденията си.

Тото пък реши да й отвърне подобаващо, като не спира да й се подиграва по време на участията с дуетната си половинка Лъчо.

Явно Миглена Каканашева има „шпиони“ навсякъде, тъй като се появи ново клипче, в което рапърът си прави гаргара с пишман дизайнерката.  А нейния отговор със сигурност няма да закъснее, тъй като и без това си търси само повод да се шуми около нея.

Обвиненията на самозабравилата се бизнесдама са повече от нахални, тъй като тя беше единственият участник, който говореше всеки ден по телефона с майка, излизаше по работа от къщата. Получаваше всичко, което й хрумне, че й трябва – включително солариум за лице.

Постоянните й напъни да се прави на „желязната лейди“, но без да изпуска келепира да рекламира стоките си в национален ефир, вбесиха продуцентите на шоуто. Затова за цели две седмици я лишиха от багажа й, като я оставиха само с един чифт гащи и един халат. Обявиха я за фантома на къщата и я лишиха от всякакви състезателни права. А Мегз пък взе, че получи паник атака.

Накрая, явно посъветвана отвън, Каканашева смени стратегията и реши да разиграе разкаяние и катарзис. Тук актьорските й умения обаче й изневериха. Фалшът дойде в повече на зрителите и тя загуби всички шансове за победа.

Но не можа да преглътне факта, че именно Тото грабна първото място. Рапърът жестоко нарани женското й его, като я обвини, че флиртува с него и не разчита правилно доброто му отношение към нея.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *