Мегз беснее заради загубата във „Вип Брадър“! Обвини победителя Тото в измама!

Миглена Каканашева явно трудно е преглътнала факта, че остана трета на финала на „Вип Брадър“. Дизайнерката обвини победителя Тото, че е спечелил първото място чрез лъжа и манипулация. Тя твърди, че рапърът се срещал с майка си и приятелката си, когато излизал за участия извън къщата. А също си позволявал да агитира за себе си феновете.

Според Миглена Каканашева, той е спечелил първото място нечестно, но се надява продуцентите да го санкционират. Тя пусна клипче в мрежата, на което рапърът коментира с майка си скандала с шеф Петров. Не е известно обаче кога е заснето.

Свръхамбициозната дизайнерка явно още не е свикнала, че шоуто приключи и провежда поредната си пиар акция. Самата тя се радваше на начувани до този момент привилегии в къщата – излизаше почти всеки ден по бизнес дела, говореше с майка си по телефона, дори й внесоха соларуим за лице в къщата.

Рязката промяна в поведението й – от студена машина за изпълнение на пиар акции до чувствителна и плачеща за семейство и деца жена, също доста буди подозрения, че се дължи на външна информация.

Самата тя наруши правилата на „Вип Брадър“, когато нарече фолк певицата Мария „компаньонка“, но явно удобно забравя този факт. Сърдеше се, когато трябва да облича дрехи за мисията, тъй като няма да може да ползва екрана, за да рекламира тоалетите си. Също и когато Биг Брадър я наричаше по име, вместо с прякора й Мегз, за да популяризира бранда й.

Така че, точно тя не е човекът, който да обвинява някой друг в манипулация.
В крайна сметка, самата Миглена много добре знае, че от продукцията не взеха отношение срещу шеф Петров, когато удари по носа Даниел Златков и му текна кръв. Ако искаше наистина да се бори за справедлива кауза, това е тя.

Но на Каканашева й пука единствено за победата в шоуто и как да продължи да прави скандали, с цел пиар, в социалните мрежи.

Тото може и да не е най- подходящият победител, но със сигурност е избран честно от феновете си, които са много. А  черната кампания срещу него в медиите, че е „нагласен“, започва да намирисва на поръчка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *