Мартин Данона е новият мъж на Алисия!

Мартин Иванов - Данона
Мартин Иванов – Данона

Известният млекопроизводител и бивше гадже на Анелия – Мартин Иванов – Данона, е новата тръпка на Алисия. Фолк певицата, която вечно е на крачка от олтара сама потвърди, че има нов мъж в живота си. Това окончателно сложи край на слуховете, че продължава тайно връзката си с вратаря Ники Михайлов.

Алисия
Алисия

Певицата категорично отказва да издаде името на новия си любим, но източници разкриха, че става дума именно за пловдивския бизнесмен Мартин Данона, който преди това няколко години беше с колежката й Анелия.

Данона и Алисия станаха близки приятели именно покрай Ники Михайлов. Футболистът и чалга дивата често бяха засичани в компанията на бизнесмена и приятелката му Мария Янкова. След раздялата с Михайлов Алисия и Мартин си останаха близки. Той често беше засичан по нейни участия, а след това двамата си купонясваха заедно.

Светски клкжари разкриха, че двамата са били неразделни в празничните дни и често са засичани по партита в различни столични заведения. Данона спрял да води официалната си приятелка – милионерската наследница Мария, и осъмвал с Алисия. Пловдивският плейбой решил да утеши певицата след раздялата й с Михайлов, но постепенно хлътнал по нея.

По същия начин Алисия прилапа и вратаря на „Верона“, след като беше зарязана от авера му Валери Божинов. След раздялата с Анелия пък Данона беше свързван с не една красавица от хайлафа. За негови бройки бяха спрягани брадърката Зара, миската Ваня Пенева и дори отчаяната съпруга Николета Лозанова. След като това лято стана ясно, че плеймейтката е зарязана от Божинов и двамата са пред развод, тръгна слух, че Данона утешава вечната враги-ня на Алисия.

В крайна сметка Валери и Николета се събраха на скъпа почивка на Малдивите, а млечният бос наистина утешава жена с разбито сърце, но това е певицата Алисия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/d9lqXV_N3hg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *