Мария се дупи на челна стойка

Мария
Мария

Мара Отварачката, която от години отклонява поканите да се съблече за мъжки списания, блесна в ер*тична фотосесия. При това без да вземе нито лев за голите си снимки – ей така, за радост на почитателите си. И все пак мнозина заподозряха, че зад горещите кадри прозират тънки сметки.

Според конспиративно настроени фенове Мария склонила да покаже плът, за да напомни за себе си преди традиционното раздаване на наградите на телевизия „Планета“. Иначе публиката съвсем щяла да я забрави, защото тази година Отварачката не е номинирана в нито една от категориите.

Мария Мара може и да се сърди, че е пренебрегната, но за това си е виновна самата тя. Откакто се загаджи с милионерския синковец Християн Гущеров, пайнерката преустанови участията си по кръчми, а на концерти пее много рядко. Само от време на време тя вади по някоя нова песен или клип, но това далеч не е достатъчно, за да бъде в авангарда на фолк музиката.

За кадрите от новата си еротична фотосесия заралийката се е пременила със сатенени черни прашки и кожено яке, което едва прикрива голия й бюст. На една от снимките тя се е надупила във въздуха, като е заела почти челна стойка. Подобна предизвикателна поза може да се види често в порно филмите.

Проси си наградата от “Планета”

Мария не е сред номинираните за наградите на „Планета“, но не спира да се надява на чудо. Отварачката мечтае за статуетка, макар всички в бранша да са на мнение, че не е заслужила.

„Нищо не очаквам. Така както не очаквах и не получих миналата година. Но заслужавам, защото направих хубави неща. Наградите нека бъдат раздадени на младите изпълнители и на онези, които работят усилено вечер, защото това е трудоемко. Все пак аз не спирам да се надявам, че и за нас, по-старите, нещо е останало“, заяви Мария при последната си медийна изява. Тя обеща, че няма да бойкотира церемонията. Щяла да присъства в залата, защото това е един от редките случаи, в които може да се срещне с феновете си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/n7tCiPlEf6M

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *