Мария вече не крие гаджето си! Запознала го и с Марая! Ето кой е той:

maria-27

Докато беше във Вип Брадър, Мария не веднъж спомена за новия мъж в живота си, който й помогнал да изплува след като Гущеров я изгонил от дома си.

Месеци наред се говореше, че фолк певицата се е залюбила с крупния старозагорски месопроизводител Ангел Тенев. Тя обаче упорито мълчеше по темата. В първото си интервю след излизането от къщата, Мария най- после призна, че наистина става въпрос за него.

Мастития бизнесмен се прочу с бляскавия си 60- ти юбилей миналата година, на който събра на една сцена Лепа Брена, Цеца Величкович и Горан Брегович да му пеят на уше. Тенев е сред любимците на чужди и родни фолк певачки, заради щедрите бакшиши и спонсорства на видеоклипове.

mariia-gadje
Ангел Тенев на събра най- големите сръбски легенди на 60-я си рожден ден

С Мария са заедно от няколко месеца. Не е тайна, че точно той платил видеото към „Червения картон“, заснето в Сицилия. Както и за самата песен, която беше дело на Криско. Сега месопроизводителят пак му е броил солидна сума, за да може любимата му да се похвали с второ парче от рапъра.

Въпреки че Тенев живее в Стара Загора, а Мария – в София, фолк певицата редовно пътувала при него през уикендите. Тя призна, че след излизането си от Вип брадър, дъщеря й Марая проявила желание също да се запознае с новото й гадже и благодетел. Фолкаджийката обаче е категорична, че няма никакво намерение в скоро време отново да се омъжва.

Ангел Тенев също не я притискал засега с по- сериозно обвързване. Нито й забранявал да ходи по участия, както предишните й мъже. Мария разкри, че за първи път е с мъж, който не й поставя условия. А и бил повече от щедър. Бизнесменът всеки месец броял солидна издръжка на певицата и дъщеря й, така че нищо да не й липсва и да си живурка като принцеса.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *