Мария точи Финансова балтия за Гущеров при Развода! Ето с колко ще го Одруса:

17332773_142642432926345_7420676728311250944_n

Фолк дивата Мария си е сменила телефонния номер след признанието на Християн Гущеров, че се развежда с нея. Певицата е потънала вдън земя и засега отказва да коментира горещата тема.

Гущеров- син разкри, че двамата са разделени от три седмици и няма никаква надежда за брака им. Младият милионер заяви, че Мария не държи на семейните ценности, а предпочита живота на скандална и гола звезда. Християн призна, че му омръзнало певицата да цапа името му с постоянните си провокации и голотии.

Милионерският наследник е наясно, че разводът с Мария няма да мине гладко. Очаква се финансовите претенции на фолк певицата да достигнат 2 млн. лева! Гущерови включиха Мария като съдружник в семейния си бизнес. Така че, фолкаджийката с пълно право ще поиска тлъстата парична компенсация.

Освен това, Мария и Християн Гущеров нямат предбрачен договор. Фолк певицата се заричаше, че дори да се стигне до раздяла с милионера, няма да посегне на парите му. Но с оглед на ситуацията, едва ли оправната заралийка ще пропусне да направи финансовия удар на живота си.

Мария и Християн се развеждат две години след пищната сватба, която вдигнаха на 13 януари 2015 г. Това беше една от най- скъпите венчавки в страната през последните години.

Неуспешният брак с Гущеров- син е втори провал за Мария. През 2011 г. фолк дивата се разведе с друг млад милионер – Димитър Андонов. От брака им се роди малката Марая, която вече е на 9 годинки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *