Мария разкри грозната постъпка на Гущеров при ряздалата им и защо никога няма да му прости! Виж Тук:

maria-28

Мария разкри най- тежкият удар, който й нанесъл Християн Гущеров. Фолк певицата никога няма да му прости начина, по който той се отнесъл с нея и най- вече с дъщеря й Марая.

След като се развела с първия си съпруг, Мария успяла да вземе малък апартамент за себе си и детето. Жилището имало нужда от основен ремонт и певицата се заела да го прави. Междувременно обаче, Християн Гущеров я поканил да живеят заедно в палата му в „Бояна“ с обещанието, че винаги ще се грижи за нея и Марая. Певицата заключила апартамента, като го зарязала целия разнебитен.

Три години по- късно, след като поискала развод от Християн, той изгонил и нея, и дъщеря й от дома си, без да му пука къде ще отидат и как ще оцелеят. „Той си остана на топло, а нас изхвърли на улицата“, разкри най- голямата си болка Мария.

Заедно с дъщеря си отишли в апартамента, в който обаче нямало почти нищо. Певицата нямала и една стотинка, тъй като години наред Гущеров не й позволявал да работи. Затова продала бижутата си.

Мария се обадила на бащата на Християн – Добромир Гущеров, за да го помоли поне да й оставят колата, за да може да си върши работата и да води детето. Но дори това не й оставили.

Втория удар, който й нанесъл бившия, бил липсата на каквато и да е заинтересованост към дъщеря й. Докато били заедно, той се грижил за Марая като за свое дете. А след като се разделили, дори веднъж не й се обадил.

Мария обаче е категорична, че въпреки че трябвало да започнат от нулата, това е полезен урок за дъщеря й. Певицата признава, че е строга с нея, но без да я пречупва. Именно заради детето си, тя напусна „Вип брадър“ на 3- тата седмица от старта на шоуто.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *