Мария през сълзи: Гущеров изхвърли мен и дъщеря ми на улицата! Вижте бруталната й изповед:

maria-20

Мария разказа най- после суровата истина за раздялата си с Християн Гущеров.

След скандала си с дизайнерката Миглена Каканашева, която й заяви в лицето: „Всички знаем, че не си изкарваш парите с песни“, фолк певицата беше като зашеметена. През нощта тя не можа да спи и през сълзи разказа истината за края на брака си с милионерския син пред двама от най- близките си хора в къщата – Цуни и Ваня Щерева.

Мария разказа, че през трите години с Гущеров изобщо не работела, защото той й забранявал. Нямала никакви собствени средства, а само това, което той й давал. Тя призна, че бившият й свекър, Добромир Гущеров, още в началото я посъветвал да си купи собствен апартамент, в случай, че се разделят със сина му.

Когато наистина се стигнало до този момент, Мария първо се обадила на Старши. Помолила го поне да й оставят автомобила, за да може да вози детето. Нямала абсолютно никакви пари, нито къде да отиде. Затова продала скъпите си бижута, за да има поне някой лев за храна.

maria-18

След като напуснала Християн, той започнал да тормози всеки ден със заплахи и обиди. „Цяла година слушам какъв боклук и каква к*рва съм“, призна певицата през сълзи.

Дъщеря й също тежко преживяла раздялата с Християн. Марая много го обичала и била привързана към него. Първата нощ след като си тръгнали от къщата му в Бояна, дъщеря й си изгризала ноктите. Марая много искала да го чуе, но той изобщо не я потърсил. Дори за рождения ден не й се обадил.

Не е тайна, че дъщерята на Мария учи в най- скъпото и елитно училище в страната. Фолк певицата най- много се притеснявала, че няма да може да й плаща таксите, тъй като преди това парите давал Християн. Мария заяви, че за нея най- важното е образованието на Марая и няма да прави компромиси с това.

Фолк дивата признава, че новият мъж в живота й я спасил от мизерията.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *