Мария прежали Гущеров! Скочи на нов Милионер! Виж Тук:

mariia-3

Фолк певицата Мария вече е свободна жена, след като съпругът й Християн Гущеров реши да се разведе с нея и я изхвърли от дома си.

Старозагорската дива обаче хич не си губи времето. След като стана ясно, че няма да успее да отскубне почти нищо от парите на Гущерови, тя спешно търси нов богаташ, който да й върне високия стандарт на живот.

Миналия уикенд Мария излязла на дискотека с приятелки, за да се разсее от личните си проблеми. В същото заведение по едно време цъфнал и най- желаната партия от чалга певиците – милионерския наследник Георги Станоев – Малката Бирма.

Малката Бирма би шута на Алисия и си търси нова фолк певица
Малката Бирма би шута на Алисия и си търси нова фолк певица

След като окончателно се раздели с Алисия, пернишкият богаташ пак се оглежда за поредната фолк певица, която да му топли леглото. Щом го фиксирала в дискотеката, не след дълго Мария присламчила към компанията на Бирмата. Фолк певицата се завъртяла в сепарето на младия милионер и разменила няколко приказки с нея.

Посетителите в заведението, които станали свидетели на любопитната сцена, започнали да се обзалагат дали Малката Бирма няма да се окаже бъдещият трети съпруг на Мария.

Едно е сигурно, фолк певицата спешно се нуждае от нов „мечо“, който да я глези като принцеса. Тя се надяваше, че ще успее да измъкне тлъста сума при развода си с Християн Гущеров. Но той се оказа по- хитър и тайно я изключи от всички семейни фирми, в които Мария се водеше съдружник. Все пак, Гущеров е сигурен, че бившата му жена ще предяви доста финансови претенции.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *