Мария нападна безпощадно Галена! Ето причината:

mariia-1

Мария трудно приема факта, че няма никакви номинации за втора поредна година за наградите на тв „Планета“. Певицата скочи открито на конкурентката си Галена.

Не е тайна, че двете фолк звезди се състезават за най- добрите песни на румънския композитор Кости. Мария заяви обаче, че само тя изпълнява най- хубавите му композиции.

galena-maika

Снахата на милионерската фамилия Гущерови е категорична, че тя е първата певица, която получава демозаписите на Кости и първа си избира кои негови песни да запише. Мария заявява, че тя му най- важният изпълнител, с когото работи, като дори колежките й Галена и Андреа трябва да изчакат тя да си избере песните на румънеца.

Именно тези три певици работят най- много с Кости. А конкуренцията е основно между Галена и Мария. Снахата на Гущерови обаче разполага с най- големите финансови възможности. Затова и първа обира най- добрите песни на румънския хитмейкър.

Галена обаче води война и на друг фронт. В момента с приятелката й Преслава се борят за най- желаната награда- Певица на годината.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *