Мария изплака: Ето как ме тормозеше Гущеров!

Фолк певицата Мария разкри пикантни подробности около раздялата с втория си съпруг Християн Гущеров.

Тя призна, че чувствата й изстинали към него заради тежките забрани, които й налагал. Младият милионер не й позволявал да ходи по участия и да развива кариерата си. Дори не я пускал да излиза и да се среща с приятелки.

Мария приела всичките условия на съпруга си и се отказала и от музиката, и от контактите си. Но в един момент усетила, че започва да се задушава. Нямало дори за какво да си говорят, защото на нея нищо не й се случвало.

Фолкаджийката отчита като грешка, че се лишила от много важни за нея неща, в името на двата си брака. И първият, и вторият й съпруг само искали и й поставяли условия, без изобщо да се съобразяват с нейните желания и нужди. Нямала никакво лично пространство, нито време за себе си.

mariia-gushterov-1

Мария и Християн Гущеров се разделили още в средата на миналата година. Но истината за отношенията им лъсна в началото на 2017, когато младият милионер изненадващо съобщи, че се развежда с нея. Той я обвини, че избрала разголения начин на живот пред семейните ценности и не иска повече да мърси фамилията му. В момента двамата са в процес на развод.

Фолк певицата обаче хич не си губи времето, а вече е намерила заместник на Гущеров. Тя има нов мъж в живота си, но засега нямала намерение да афишира връзката си. Мария дори признава, че мисли вече за второ дете и много иска да стане още веднъж майка. Дъщеря й Марая наскоро навърши 9 години, така че е готова да бъде кака.

Около Гущеров пък, както винаги, има рояци от бръмчалки и златотърсачки. Той дори изживя кратка авантюра с плеймейтката – певица Анджелина, но я забърса само след месец. А причината била, че нямал намерение да спонсорира още една фолкаджийка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *