Мария изхарчи до стотинка парите от „Вип Брадър“

maria-16

Фолк певицата Мария профука до стотинка тлъстия хонорар за 3- седмичното си участие във „Вип Брадър“. Бившата госпожа Гущерова получила над 100 бона от реалити формата, но от тях вече нищо не е останало.

Мария използвала крупната сума, за да погаси кредита за апартамента си. Така хем най- после ще може да се разведе официално с Християн Гущеров. Милионерът отказвал да подпише документите за развода им, тъй като бил вписан като съкредитор на жилището.

Фолк певицата купила на изплащане малък апартамент, близо до бившия „Японски“ хотел, след като се развела с бащата на Марая. Когато се запознала с Гущеров, той й казал да не се занимава да го ремонтира, а да отидат да живеят с детето при него. Докато били заедно, именно милионерският син плащал ежемесечните вноски по кредита на Мария.

След като певицата си тръгнала от дома му, с дъщеря й отишли в разнебитеното жилище, тъй като нямало къде другаде да отидат. Фолк дивата нямала нито една стотинка и за да купува храна и да плаща сметките, си продала бижутата.

Сега мизерните месеци след раздялата с Християн Гущеров вече са зад гърба на Мария и Марая. Фолк дивата най- после ще получи жадувания развод с втория си съпруг, тъй като вече си е изплатила апартамента.

Мария има и ново гадже, което й плаща много солидна издръжка. Тя призна, че от пролетта има връзка с 61- годишния бизнесмен от Стара Загора Ангел Тенев. Двамата не живеят заедно, но певицата и дъщеря й редовно ходят при него. Той не държал нито да делят един покрив, нито да се женят. Нито искал Мария да се отказва от участията.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *