Мария Илиева сензационно: Бременна съм! Ето какъв пол е бебето и кой е бащата (СНИМКИ)

Мария Илиева е на седмото небе от щастие! Певицата, която скоро ще навърши 40 години, разкри, че е бременна!

В профила си във фейсбук тя публикува и снимка с доста наедряло бременно коремче. Певицата написа в поста си, че очаква син.

Бащата на бебето най- вероятно е 26- годишният Георги Михайлов, който е спряган за нейно гадже през последните месеци. Младият мъж учи магистратура в Брюксел и е от доста заможно семейство. Мария Илиева призна за връзката им през лятото. Но оттогава двамата не се бяха появявали заедно.

Сега се оказва, че явно не са си губили времето. Поп дивата, която е известна любителка на агнешкото, от няколко години мечтаеше да стане майка. Но все не намираше подходящ татко.

Преди Георги, певицата имаше връзка с младия рапър Наско Колев. Двамата се залюбиха преди три години, когато той участва в Х фактор. Тогава Наско беше само на 18 години. Кака Мара обаче не спирала да го притиска, че иска бебе, а той, видимо от ЕГН- то, изобщо не бил на такава вълна. Затова той я зарязал и напуснал лейбъла й, а тя за отмъщение се постара никоя друга фирма да не го вземе.

Мария Илиева с гаджето си Георги

Няколко месеца след бурната им раздяла, певицата заби доста по- улегналия 26- годишен Георги. Младият мъж решил да откликне на желанието на певицата да стане майка и ето, че двамата вече очакват първото си дете.

Мария Илиева не е разкрила в кой месец е, но видимо от снимката е в петия или шестия. Така че напролет, тя ще прегърне първата си рожба.

Певицата явно кара лека бременност, тъй като продължава с изявите на живо, макар че ги е поразредила.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *