Мария Илиева пак хруска агнешко! Новото й гадже е студент! СНИМКИ:

maria-ilieva-2

Поп дивата Мария Илиева заби поредното младо гадже. 40- годишната певица е лудо влюбена в 26- годишен нашенец, който учи в Брюксел.

Новият любим на Мария се казва Георги Михайлов и е причината толкова често тя да пътува до Белгия напоследък. Студентът не крие любовта си към доста по- възрастната от него поп дива и залива с техни общи снимки профилите си в социалните мрежи. Към една от тях дори е написал текст, който гласи: „ Любовта е чудо“.

След като изрита от леглото и музикалната си компания рапъра Наско Колев от Х фактор, всички мислеха, че певицата най- после ще се насочи към по- улегнали и възрастни мъже. Илиева дори заяви, че вече иска семейство и дете. Но никой не можеше да си представи, че поп дивата има предвид отново млад мъж, доста отдалечен от нейния набор.

maria-ilieva-3
Мария Илиева с новия си любим Георги

Иначе, новият й любим Георги Михайлов е богаташки наследник и има финансовата възможност да глезоти известната певица. Затова Мария Илиева доста често го посещава в Брюксел, за да се порадва на любовта им.

maria-ilieva-4

Преди Георги, певицата беше лудо влюбена в синеокия рапър Наско Колев. Двамата имаха любовна афера почти две години. Илиева му стана и продуцент, като издаде първите песни на рапъра. След внезапната им раздяла обаче, певицата го изгони от фирмата и дори изтри всичките му клипове от каналите за видеообмен. Говори се, че Мария Илиева много искала да забременее от младичкото си гадже, но той, естествено, се дърпал.

Сега поп дивата се е насочила към малко по- голям (с цели четири години)  кандидат- татко от Наско. Дали 26- годишния студент най- после ще сбъдне голямата мечта на застаряващата певица и ще я направи майка, предстои да видим.

Мария Илиева е известна в родния шоубизнес като страстна любителка на агнешкото. Не един и двама знайни и незнайни младоци са мачкали чаршафите с палавата певица.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *