Мария Илиева натиска младото си лъвче за бебе!

maria-ilieva-3Мария Илиева е лудо влюбена в 26- годишното си гадже! Певицата за първи път не крие мъжа до себе си, а напротив – двамата най- спокойно демонстрират чувствата си.

Поп дивата и младото й гадже Георги се превърнаха в сензацията на вип- сватба в София през изминалия уикенд. Певицата, която тази година ще закръгли 40- така, изобщо не се старала да крие любовта си към младока, въпреки че всички погледи били приковани в тях.

maria-ilieva-6Новото лъвче в леглото на кака Мара се казва Георги Михайлов и е наследник на много богато семейство. Младият мъж пилее парите на родителите си, за да задоволява всеки каприз на певицата. А както е известно, Мария Илиева обича скъпите глезотии.

Но богаташкото синче няма да се отърве само с подаръци и екскурзии. Певицата отдавна вече иска да роди дете, но все не намираше подходящ татко. Последната й връзка беше с 20- годишният рапър Наско Колев, който все още е далеч от мисълта за бащинство.

Георги обаче е на 26 г. и темата вероятно му е по- близка. Но дали ще изпълни най- голямата мечта на певицата – да й направи бебе, предстои на разберем.

Мария Илиева е известна любителка на агнешкото. Но заради слабостта си към свежата плът, до момента все й убягваше възможността за сериозна връзка, семейство и дете. Публична тайна е, че застаряващата певица е ненаситна в леглото и затова все си подбира млади и енергични момчета, които имат достатъчно сили, за да я задоволят.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *