Ще паднете! Вижте на колко години е свекървата на Мария Илиева:

Мария Илиева се носи на крилете на любовта с 26- годишното си гадже, от когото чака бебе. Певицата винаги е крила мъжете в живота и през годините не е афиширала нито една своя връзка.

Единственото изключение е настоящият й любим Георги Михайлов. Певицата се похвали с младото си гадже още през пролетта. И явно е имало защо. Той най- после изпълни най- голямата мечта на поп дивата, а именно да стане майка.

Мария Илиева от години мечтаеше да има дете и не веднъж е споменавала, че е готова за тази стъпка. Но все намираше подходящ татко. Въпреки че са заедно само от няколко месеца и имат наистина огромна възрастова разлика, при това в полза на певицата, която ще стане на 40 през декември, Георги не се поколебал да й направи бебе.

Мария Илиева с гаджето си Георги

Не го смутил дори фактът, че майка му е само със седем години по- голяма от възлюбената му. Щастливата певица вече е в петия месец и разкри, че очакват момче. Двойката обаче няма намерение да сключва брак. Решили да си гледат бебето и да се радват един на друг, докато им е хубаво заедно, без да се обременяват с клетви за любов до края на живота си.

За Георги е известно, че е от доста заможно семейство. Следва магистратура в Брюксел, а освен това участва дейно и в семейните бизнес дела. Младокът завъртял главата на певицата с постоянни романтични жестове и угаждал на всяка нейна прищявка. Мария Илиева, която и без това си пада по двайсетгодишни момчета, хлътнала по него като ученичка.

Не е ясно само как семейството му приема връзката и бременността с 40- годишната певица. Но със сигурност се радват, че ще им се роди внуче. Макар и от тяхна наборка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *