Мариела Нордел била любовница на олимпийски шампион! Ето кой е той:

Скандалната готвачка Мариела Нордел има доста бурно минало зад гърба си. В зората на демокрацията тя била оперена бръмчалка от центъра на столицата и често се навъртала около „лошите момчета“, които по това време въртели алъш- вериш в градинката на „Кристал“.

В онези времена устата кулинарка, която наближава вече 50- така, изглеждала по коренно различен начин. Била слабичка и засукана и не й било трудно да омайва мъжете. Нордел живеела в голям апартамент близо до „Кристал“ и често организирала купони там.

От онези години датира и една от най- големите й любови – с олимпийския шампион по класическа борба от Сеул Атанас Комшев. Двамата имали много бурна връзка и дори се говорело, че ще се оженят. Борецът я засипвал с подаръци. Където и да отидели, събирали всички погледи, тъй като той не спирал да й кавалерства.

В онези смутни времена, спортистът бил в най- близкото обкръжение на Васил Илиев. Босът на ВИС го вкарал в бизнеса, но това не му донесло нищо хубаво. Комшев бил разстрелян в автомобила си по време на път. Мариела извадила късмет, защото във фаталния ден не била с него.

Покрай връзката си с олимпийския шампион, готвачката редовно се оказвала на една маса с Васил Илиев. Биг босът харесвал компанията й, защото била весела, танцувала и умеела да се забавлява. Но извън приятелските отношения, никога не са имали нещо повече.
Убийството на голямата й любов Атанас Комшев я съсипало и тя скърбила за него доста дълъг период от време.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *