Мариана Попова спира да пее! Вижте кой я принуди! Само тук:

Мариана ПоповаМариана Попова е готова да слезе от сцената и да заживее като обикновена жена.

Тя смята да се ожени за Веселин Плачков, с когото има връзка от половин година. Двамата вече са в общ апартамент и кроят бъдещето си

„Изведнъж аз започнах да живея. Да се чувствам жива, щастлива и обичана. И това засега ми е толкова достатъчно, че съм готова да направя жертви, за да не го загубя. Ако усетя, че музиката пречи на щастието ми, някой ден може и да спра да пея“, заяви смело  изпълнителката на „Аз съм любов“ и на няколко дуета с Орлин Горанов.

Мариана се запознала с актьора преди цели две години, когато била поканена да пее на откриването на пешеходна пътека край язовир „Кърджали“, а той пък бил водещ на културната програма. В началото били приятели, но явно още тогава нещо трепнало между тях, защото скоро след запознанството им, тя натирила любимия си и вечно пиян Ханес и влязла в партията на свободните дами. Плачков пък бил разведен и нямал нищо против да бъде прелъстен от фаталната дама.

Мариана ПлачковДвамата имаха намерения да се оженят във ВИП Брадър, но хонорарът им се видя малък за да жертват два месеца от времето си и да се излагат пред екрана.

Според колеги на Мариана, тя може да спре временно да пее, ако реши да роди дете на Плачков. Но тъй като и двамата имат деца от предишните си връзки, едва ли ще стигнат до главоболието, наречено ново бебе.

А Попова няма да се откаже от сцената, понеже е много амбициозна. Най-много да си даде почивка и пак да грабне микрофона, коментират от обкръжението й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *