Мариана Попова лудо влюбена в топ актьор! Ханес е в историята! СНИМКИ:

mariana-popova-3

Вече няма скрито покрито! Мариана Попова и актьора Веселин Плачков официално са двойка. Наскоро той дори я завел в родния си град Плевен, където певицата се започнала със семейството му.

За любовна връзка между Попова и Плачков се говори от есента на миналата година. Тогава обаче и двамата категорично отрекоха. Актьорът заяви, че няма да се развежда със съпругата си Даниела, с която са заедно повече от 10 години. А Мариана Попова отрече, че се е разделила с бащата на дъщеря си – италианеца Ханес.

Преди дни папараци спипаха новата светска двойка
Преди дни папараци спипаха новата светска двойка

На Коледа обаче стана ясно, че двамата наистина са влюбени и вече са заедно. Мариана Попова публикува снимка с Веселин Плачков, на която нежно се прегръщат под елхата. А техните приятели в социалните мрежи ги засипаха от поздравления и пожелания за щастие.

mariana-popova-1
Мариана и Плачков разкриха връзката си точно на Коледа

Певицата се запознава с актьора, изиграл Левски, по време на снимки на неин видеоклип в края на 2015. Става въпрос за песента „Бяло“, посветена на болните от диабет деца.

Мариана Попова имаше доста бурна връзка с италианеца Ханес. Двамата бяха заедно седем години. Още в началото на връзката им, певицата забременя с дъщеря им Мария- Магдалена. Момиченцето е седем годинки. През годините двамата ту се събираха, ту се разделяха. Но така и не се ожениха. Ханес предложи брак на певицата пред цяла България по време на участието й във „Вип Брадър“. Но до сватба така и не се стигна.

Веселин Плачков пък беше женен повече от десет години за студентската си любов Даниела. Двамата също имат една дъщеря – Андреа.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *