Мариана Попова и дъщеря й – като две капки вода! СНИМКА:

mariana-popova-3

Дъщерята на Мариана Попова й е одрала кожата! 7- годишната Мария Магдалена вече е като умалено копие на известната си майка.

Певицата признава, че има много специална връзка с единственото си дете. Дъщеря й била много зряла за крехката си възраст и поп дивата вече й споделяла всичко, като на най- близка приятелка. А момиченцето всичко разбирало и дори й давало съвети, разказва поп дивата.

Мариана Попова се раздели с бащата на дъщеря си, Ханес, в края на миналата година. Двамата така и не се сключиха брак, въпреки че италианецът й предложи брак пред цяла България, докато тя беше в къщата на „Вип Брадър“ през 2012 г.

mariana-popova-dashteria
Певицата не крие, че когато забременяла от Ханес, двамата още не се познавали добре. Тя му казала, че много иска да има дете, той се съгласил и пристъпили към действие, само няколко седмици след запознанството си.

В края на миналата година обаче, Мариана Попова втрещи всички със сензационната новина, че е заменила италианеца с актьора Веселин Плачков. Певицата заживя с новия си любим в скромно жилище под наем, доста далече от лукса, който й осигуряваше Ханес. Но пък Мариана е лудо влюбена в Плачков и дори се говори, че двамата ще сключат брак.

Певицата разкри, че с актьора били приятели доста време, преди да открият чувствата си. Той дори е близък и с бившия й Ханес. Поп дивата оказала голяма подкрепа на Плачков в труден житейски период за него. И така, накрая се озовали в леглото. Двамата отричаха, че имат връзка няколко месеца, но накрая, около Коледа стана ясно, че вече живеят заедно. Междувременно, актьорът се разведе. Той също има една дъщеря, която е малко по- голяма от Мария Магдалена. Двете момиченца вече се познават.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *