Мария свали брачната халка – развежда ли се с Гущеров?

maria-razvod

Мария и Християн Гущеров се развеждат! Бракът на звездната двойка бил в криза през последните няколко месеца. А наскоро стигнали до категоричното решение да се разделят, пише в. Телеграф.

Мария от известно време дори не носи брачната си халка. На последните снимки на фолк певицата от нейни участия се вижда, че не носи пръстена си. От дълго време не е публикувала и общи снимки със съпруга си Християн.

Засега певицата не е коментирала нищо по темата. Но и преди първия си развод с бизнесмена Митко Андонов, Мария беше свалила брачната си халка доста преди да признае за раздялата.

Мария и Християн се ожениха преди близо година
Мария и Християн се ожениха преди близо година

В последно време певицата се е отдала изцяло на работата си. Мария пътува постоянно за участия из страната, снима клипове, пусна албум. Фолк звездата призна, че й е трудно да забременее, но въпреки това не намалява оборотите си на работа, а напротив, дори ги увеличава.

Фамилията на Християн в момента не е и в много добро финансово състояние, шушука се из хайлайфа. Гущерови са обявили за продан няколко свои имота, при това на цени, които едва ли покриват инвестираното в тях.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *