Мария ошушква Гущеров при развод

mariya

Мария и Християн Гущеров нямат предбрачен договор. Така че, ако се стигне до развод, фолк певицата може да му вземе голяма част от богатството.

Засега обаче изгледи това да се случи, няма. Фолк певицата отрича да се развежда със съпруга си, каквито слухове плъзнаха наскоро. Причината за появата им беше поредица от снимки, на които певицата не носи брачната си халка.

Мария признава, че Християн доста се забавил с предложението за брак. Когато се решил най- после обаче, подготовката за сватбата станала супер бързо, разказва певицата в свое интервю за сп. Блясък.

Гущерови включиха Мария в ръководството на компанията си
Гущерови включиха Мария в ръководството на компанията си

Фолк дивата признава, че изобщо не са се замисляли за предбрачен договор. Мария е благодарна на семейството на Християн, което я приело много сърдечно и й гласувало доверие да я включи в управата на „Гущеров и син“. Това станало през втората година от връзката й с Християн.

Мария разкрива, че й с предишния си съпруг бизнесмена Митко Андонов не е имала предбрачен договор. Когато решили да се разделят, певицата си тръгнала от дома му с чанта дрехи и дъщеря им. Мария разкрива, че не е имала никакви финансови претенции към него, нито той е имал претенции към нея и дъщеря им.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *