Мария и дъщеря й Марая в супер сладка фотосесия за Коледа – снимки тук:

maria-maraia-2

Фолк певицата Мария направи трогателна фотосесия за Коледните празници заедно с дъщеря си Марая. Снимките са супер сладурски, но странно защо, на тях липсва Християн Гущеров.

Майка и дъщеря сияят от щастие, а фотосесията наистина отразява, поне на пръв поглед, настроението на празника. Но най- важното на Коледа е семейството. А в снимките на Марая и Мария отсъства главата на тяхното семейство, а именно, Християн Гущеров.

maria-maraia-1

Напоследък все по- често се носят слухове, че нещата при звездната двойка не са добре. Дори някои усилено говорят, че са пред развод. А причината била, че Мария изневерява на Християн с бизнес партньора на баща му Веселин Генчев. Дори се говореше, че има запис, който уличава певицата в извънбрачната й афера.

maria-maraia-3

Всъщност, Коледната фотосесия на майка и дъщеря е част от общия им проект – празнична песен. Да, Мария още от сега възнамерява да вкара 7- годишната си щерка в музикалния бранш. Фолк дивата издаде, че двете са записали дуетна песен и видео към нея,  които скоро трябва да се завъртят.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *