Мара Отварачката пак заби милионерско синче! Вижте кой е той:

Фолк певицата Мария отскоро се фука с ново гадже. Мъжът отново е наследник на много богата фамилия. Става въпрос за Илиян Цанев, който преди години беше отвлечен от бандата на „Наглите“.

Баща му е крупният бизнесмен Красимир Цанев, който натрупва милиони от търговия с лекарства в началото на 90- те. После се преориентира към енергийния сектор. През 2007 г. синът му Илиян беше отвлечен от паркинг и държан от „Наглите“ в плен почти 50 дни.

Илиян Цанев

Илиян Цанев е сред любимците на златотърсачките. Не една и две родни красавици са минали през леглото. А от около месец, мачка чаршафите и с фолк певицата Мария.

Преди него, тя имаше връзка с възрастния бизнесмен от Стара Загора Ангел Тенев. Двамата прекараха заедно няколко месеца, а фолкаджийката призна, че именно той я спасил от мизерията след раздялата й с Християн Гущеров.

След като спонсорира последните й видеоклипове, които бяха изключително скъпи, явно отношенията им са се изчерпали. Или пък Мара Отварачката е искала някой по- младичък.
Наскоро певицата и Цанев били засечени да се натискат в известна чалготека, без да се притесняват кой ще ги види.

След като се раздели с Гущеров, фолкаджийката буквално е като развързвана. Тя постоянно сменя мъжете като носни кърпички. Но засега явно никой не успява да й задържи вниманието за повече време.

Мария все още очаква развода с втория си съпруг, който засега отказва да подпише документите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *