Мара Отварачката живее в палат за 5 милиона

Мария
Мария

Най-малко 5 милиона лева са инвестирани в палата, който Християн Гущеров е предоставил за ползване, дали за постоянно или временно един Господ знае, на личната си фолкпевица Мария, изчислиха специалисти по недвижими имоти. Чалга миньончето направи промоция на луксозната постройка, като пусна преди дни тв оператори зад двуметровия дувар.

Отварачката използва коледните празници, за да се похвали с къщата за милиони, в която пусна екипа на Гала да я снима как пълни пуйка, боде късмети по баницата и грее ракия.

Миньончето се похвали, че живее в къща за милиони в "Бояна"
Миньончето се похвали, че живее в къща за милиони в „Бояна“

Огромна трапезария се простира на първия етаж на къщата. Докато гордостта на Мара в нея е кухнята от тъмно дърво в цвят махагон, с уникално рядка колекция най-малко 1000 бутилки вина пък се гордее синът на бившия депутат от листата на БСП Добромир Гущеров..

Младият Гущеров трупал напитките вече пет-шест години, като си набавял маркови вина от всички краища на света, до които е пътувал, информират запознати с колекцията му. Макар да не пусна камерата да се разходи из цялата къща, Отварачката подчерта, че няма нито едно менте сред мебелите в нея и цялото обзавеждане е антика. „Хриси държи на истинските неща, а не на репликите, натърти певицата без участия и добави, че в къщата имало предмети и вещи на няколко рода на Гущерови – снимки, стари часовници, будилници и фотоапарати, които все още работят.“

Семейното гнездо на Гущеров и Мара се намира в полите на Витоша, в квартал “Бояна“. Няколко камери за видеонаблюдение, боднати върху оградата, патрулират нежелани гости. Боядисаният в жълто палат не разполагал единствено с басейн.

Но липсата на тази Екстра не притеснявала заралийката, тьй като тя била обсипана с куп други луксозни привилегии.

Триетажната сграда, построена в средиземноморски стил, е с впечатляващ двор, умело декориран по западен образец. Целият първи етаж е обграден от просторна тераса, декорирана с пълзящи растения.

Покоите на Мария и нейния Хриси били на втория етаж, обособен като самостоятелен апартамент, който включвал спалня, баня с тоалетна, сауна, парна баня, дрешник, помещение за масажи със солариум и зимна градина с кардио уреди. Семейното ложе на двойката било от крокодилска кожа, твърдят запознати. Из цялата къща, дори в банята на Мария и Християн, били пръснати 7 LED-телевизора.

Палатът разполагал и с 2 детски стаи, в една от които живеела щерката на Мара от първия брак – Марая. Другата засега стояла празна, като според план-графика на чалга дивата в нея трябва да проплаче общото им отроче с Гущеров.

Само кухнята на певицата струвала над 70 хил. лева. Помещението било направено по индивидуален проект с вградени електроуреди – миялна машина, печка, кафе машина, микровълнова, абсорбатор, иноксов двоен хладилник с ледогенератор и пералня със сушилня. Изпълнителката споделя, че рядко влиза в нея и обикновено в нея кулинарства младият Гущеров. Маститият бизнесмен владеел отлично тънкостите на средиземноморските ястия, които малката Марая обожавала.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/zD97Ohz7LNk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *