Mapa Отварачката навлече рокля на Даян Крюгер за 10 000 лева

Мария и Даян Крюгер (вдясно)

  10 000 лева е дала Mapa Отварачката за роклята, с която се появи по време на раздаването на наградите на телевизия „Планета“ неотдавна. Уникалната дреха е от последната колекция на престижната марка „Шанел“.

Тоалетът е бледосин, а този цвят е изключително актуален през този сезон и куп холивудски знаменитости вече бяха засичани с него. Със същия тоалет неотдавна се появи и холивудската звезда Даян Крюгер.

Мария

Мария купила роклята от чужбина специално за събитието, което е култово за чалга индустрията. Тя е подарък от любимия й Християн Гущеров, който в момента е единственият сериозен източник на доходи за певицата. Както е известно, тя спря да ходи по участия, след като се залюби с милионерския наследник.

Модните критици у нас обаче не останаха във възторг от дрехата на изпълнителката.

Според тях тя въобще не бе успяла да я съчетае правилно с останалите детайли от облеклото си. Семплата рокля грозно контрастираше с яркорозови обувки на висока платформа, обсипани с брокат.

Отделно Мария бе сложила и розов часовник който не се съчетаваше с нито един елемент от облеклото й.

Кратка справка из модните форуми показва, че от „Шанел“ препоръчват точно този модел да се съчетава с ниски обувки в тъмен цвят и не повече от един-два аксесоара, които да допълват ансамбъла.

„Много чалгаджийски Мария е осакатила дрехата, жалко, че се е набутала с толкова пари“, коментира разочарован от стила й фен в интернет. На въпросното събитие Отварачката се изложи и като изпълнителка.

Миньончето бе изкарало на сцената цял бенд, но на финала стана ясно, че тя предварително е записала изявата си, която е минала изцяло на плейбек.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *