Малина насмете Сашо Диков

Нещо невиждано стана в национален ефир! В предаването си по Нова Сашо Диков бе принуден да се извинява, и то на три пъти. Стажанта поиска прошка за нахалството си от фолкпевицата Малина.

Малина на гости при Сашо Диков
Малина на гости при Сашо Диков

„Извини ме! Аз много те харесвам, но зрителите ни се интересуват“, заоправдава се бившият скиор пред намръщената пайнерка в края на гостуването й. Водещият ядоса гостенката си с гаднички въпроси за личния й живот.

Сашо Диков прекали с гадните въпроси към Малина
Сашо Диков прекали с гадните въпроси към Малина

„Сашо, не бъди жълт. Във времето човек трябва да запази етика. Сега ще те извиня, но втори път няма“, скастри водещия изнервената изпълнителка. И обясни, че искала да говори за по-стойностни неща като кариерата си и различните си проекти, с които много се гордеела.

По време на интервюто Диков не даде никаква възможност на Малина да се похвали с певческите си успехи и да сподели творческите си планове. Той се интересуваше най-вече за разлъката й с бившето гадже Красимир Кочев. С бореца Малина имаше 6-годишна връзка, която приключи доста изненадващо.

„Не съм го хванала с по-млада. Изчерпаха ни се отношенията. Няма драма в моя личен свят. Нещата наистина се случват много спокойно. Дори раздялата с моя бивш съпруг се случи без никакви ексцесии. Даже се бях замисляла, че ако трябва да коментирам, няма какво да кажа.

Няма побоища, изневери или поне аз не знам за такива. Откакто започнах да пея, се отдадох на работата, която ощети до голяма степен личния ми живот Няма как да бъде иначе, ако си истински професионалист“, обясни Малина и с това искаше да приключи интимната тема. Стажанта обаче не се отказа.

„Имаш ли си гадже? Дано да имаш“, изцепи се той, с което окончателно изгуби благоразположението на гостенката си. „Ами ако нямам? Не смятам, че е важно. Не искам да говоря за това“, сряза го пайнерката.

Диков зададе въпроси и за възрастта на певицата, попита я дали се обижда, че я наричат „баба“. „Кой ме нарича така?! Възрастта не ме плаши. Какво значат годините? Ти или можеш едно нещо, или не можеш.

Човек, когато е професионалист, когато може – това е нещото, което продава и те държи на върха. Талантът и професионализмът са важни“, отговори на висок тон Малина.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/QIYIn9wkqLI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *