Малина бясна на бившия си – врънка я за пари!

malina-2

Малина е бясна на бившия си съпруг Красимир Мечев! От известно време той постоянно звънял на фолк певицата, за да я врънка за… пари.

Мечев отворил сръбски ресторант в София преди известно време, но бизнесът му не вървял. Той живее в Стара Загора, тъй като тренира детския отбор на „Берое“, и няма време да ходи редовно до столицата, за да наглежда заведението.

Затова мислел да разшири бизнеса си в София, като отвори още няколко заведения за бързо хранене, така че да има по- голям доход и да се премести в града, за да държи изкъсо бизнеса си.

Малина със сина си Симеон Мечев
Малина със сина си Симеон Мечев

За целта обаче трябвало да намери доста голяма сума пари. Звънял тук – там на свои приятели, но никой не искал да рискува. Затова, Мечев се принудил да потърси помощ и от бившата си жена Малина, с която никак не са в добри отношения.

Фолк певицата категорично го отрязала.

До ден днешен Малина не питае топли чувства към бившия си съпруг и баща на единственото й дете. Двамата били женени дълги години, но бракът им не бил никак щастлив, издават запознати. Мечев не бил верен на фолк певицата, което много я тормозело. Тя пък наблегнала на кариерата, което още повече влошило семейните им отношения. Особено когато започнала да печели много пари.

За да прави напук на бившия си мъж, Малина дори извадила лиценз на футболен мениджър. Певицата искала тя да ръководи кариерата на сина си, който е футболист, вместо да се меси бившия й мъж.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *