Майката на Преслава: Кой ще я търпи да се прибира вмирисана на алкохол и цигари!

 

preslava-uchastiia

Майката на Преслава е силно притеснена за бъдещето й. Янка Тончева се притеснява, че малката й дъщеря Петя няма да може да създаде семейство и да отгледа дете.

Майката на певицата е известна с лютия си характер. Затова като по- малки Преслава и сестра й Ивелина се страхували да й споделят. Вече като големи жени започнали повече да се отпускат.

Леля Янка обаче се притеснява, че Преслава няма да може да задържи мъж до себе си. Според нея, на никой няма да му хареса жена му да се прибира сутринта, вмирисана на цигари и алкохол.

preslava-semeistvo

Майката на певицата е живяла с нея в самото начало на кариерата й. Жената чакала дъщеря си до малките часове да се прибере и да се увери, че е добре.

Родителите на Преслава са прословути спестовници. Въпреки че певицата много често им дава пари, те не искат да ги харчат за себе си. Събират ги в банкова сметка, ако на Преслава й се наложи някой ден да ги използва. Майката и бащата на фолк звездата продължават да си живеят в панелката в Добрич, въпреки че тя им купи голям дом в София.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *