Майката на Даниел Петканов не спира да плаче: Синът ми се ожени за к*рва!

Не само семейството на Алекс Богданска е против брака й с лудия репортер. Родителите на Даниел Петканов също били шокирани от прибързаната сватба. Както и от признанията на булката, че се скъсала да изневерява на сина им, докато били заедно.

Майката на лудия репортер вече точи брадвата на прясната си снаха, издават близки до семейството. Жената потънала в земята от срам от изцепките на моделката, а пред приятелки не спирала да бълва змии и гущери срещу нея и открито я наричала „к*рва“.

Родителите на Дани Петканов били поканени от предаването да участват на живо, за да разговарят със сина си по телефона. Но също като семействата на Александра, отказали да участват в медийния цирк, който спретнаха отрочетата им.

Майката и бащата на репортера също били на мнение, че сватбата е плод на временни емоции, които много бързо ще се изпарят, щом излязат навън. И отново предусещат, че ще има резил пред цяла България, както при раздялата им преди година.

На Даниел Петканов обаче изобщо не му пукало за мнението им. За разлика от съпругата си Александра, която тежко преживя критиките от родителите й, репортерът хич не се притеснявал как семейството му ще ги посрещне навън. Лудият репортер е убеден в любовта им и е сигурен, че ще успеят да съберат родителите си за повторна церемония след време.

Сашка Богданска обаче не е така оптимистично настроена като него. Тя чу много тежки думи от майка си, но така или иначе, пое риска да предпочете Даниел пред семейството си.

Поне щастливите младоженци ще излязат доста по- богати от шоуто, след като си получат хонорарите и, поне за известно време, няма да се притесняват за финансите си.

По време на връзката им двамата страдали от хронично безпаричие, като дори имало момент, в който нямали нито ток, нито парно и разчитали само на храната, която Сашка носи от селото на баба си. Това била и една от причините моделката да залитне по богатия италианец, с когото кръшкала на репортера.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *