Майката на Атанас Колев кълне Мария Илиева

maria-ilieva-nasko

Мария Илиева тотално е обсебила младия си любовник Атанас Колев. Певицата пътува все по- често до родната му Варна и се застоява там за все повече дни.

Поп изпълнителката няма никакви притеснения, че е с цели 20 години по- възрастна от рапъра Наско. Мария Илиева жадно е впила нокти в младото момче и няма никакво намерение да го остави да й се изплъзне.

И докато Наско няма нищо против да събира сексуален опит с доста по- зрялата си приятелка, то за семейството му, връзката им е същински кошмар.

maria-ilieva-nasko-1

Майката на младия рапър приемала най- тежко ситуацията. Стигнало се дотам, че в изблик на гнева си, жената нарекла поп певицата „мръсна уруспия“. Наско все я успокоявал, че с Мария Илиева са само колеги и работят заедно, но майка му изобщо не хващала вяра на приказките му. До нея редовно достигали притеснителни клюки, че Наско и Мария дори не крият интимността си на обществени места, а се натискат открито пред хората.

За поп певицата обаче връзката с младия й любовник била нещо повече от креватно забавление. Мария Илиева не крие, че вече се чувства готова да стане майка. Но засега единственият кандидат- татко е само на 18 години.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *