Маги Желязкова се омъжи! СНИМКИ:

magi-jeliazkova-9

Бившата манекенка Маги Желязкова вдигна пищна сватба с половинката си Георги Сидеров.

На тържеството в Гранд хотел София присъстваха много родни знаменитости, близки приятели на мургавата красавица, сред които: Азис, Ваня Червенкова, фолк певицата Рени и др.

magi-jeliazkova-7

Бившата манекенка побърза да смени фамилията си на Сидерова. Преди известно време бившият й съпруг Борислав Желязков, известен като Боби Манекена, си поиска фамилията обратно. Той я обвини, че след като се развели, години наред Магдалена не му я връщала, което обиждало новата му съпруга.

Манекенката пък го обвини, че я тормозил по време на брачния им живот и нямала никакво намерение да се отказва от фамилията, с която е известна.

След като сключи брак с Георги Сидеров обаче, тя предпочете да се откаже от името на бившия си съпруг и да вземе това на настоящия.

Това е втори брак и за двамата. Манекенката беше омъжена за Боби Манекенка 10 години, като двамата имат син. Новият й съпруг Георги също е разведен и има две деца от предишния си брак. И двамата обаче са категорични, че нямат намерение да работят за общ наследник.

Манекенката вече минава 40- те и не иска да ражда второ бебе на тази възраст.
Решили, че вече са минали този етап от живота си. Сега искат само да се радват един на друг, да ходят по почивки и да ваят тела във фитнеса.

Маги Желязкова е доста суетна не би искала да си разваля перфектния релеф на тялото с бременност и раждане. Мургавелката толкова се е вманиачила по фитнеса, че вече е изгубила доста от женствеността си. Но въпреки това, продължава усилено да блъска в залата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *