Маги Желязкова избяга от България! Ето къде се покри:

magi-jeliazkova-1

Манекенката Маги Желязкова изчезна от родния хайлайф пейзаж. Мургавелката призна, че не е в България и през следващите месеци няма да се прибира.

Маги и годеникът й Георги са в Португалия и ще останат там поне до август. Вероятно половинката на моделката се опитва да захване някакъв бизнес там.

И докато Георги се опитва да пробие на тамошния пазар, Маги Желязкова по цял ден се припича на слънце. Манекенката не пропуска да дразни приятелите си в България с райски гледки от красивата южноевропейска държава. Тя се изфука, че всички в Португалия я мислят за бразилка и не й вярват, когато каже откъде е.

megi-jeliazkova

Освен че събира слънчеви лъчи, Желязкова се разнообразява и със спорт. Бившата тв водеща не пропуска да покаже на приятелите си в социалните мрежи как се грижи за фигурата си. Манекенката се фука, че издържа много на глад, но въпреки това е супер активна, когато трябва здраво да тренира. Макар че е на 43 години, Желязкова неуморно се труди над тялото си, за да изглежда все така стегнато и във форма.

magi-jeliazkova-5

Маги и половинката й Георги определено знаят как да се радват на живота. Още от самото начало двойката реши, че няма да си прави общо дете, тъй като всеки си има от предишната връзка. Желязкова има син от брака си с Боби Манекена, а Георги две деца – също от предишен брак. Докато те са в Португалия, и двамата са си оставили децата в България на роднините, за да им ги гледат.

Георги си има своя бизнес, за който да се грижи, а Маги – тя се грижи само за външния си вид. Манекенката се занимава по цял ден само със себе си, докато мъжът й работи. А вечер двамата се забавляват в някое заведение.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *