Маги Халваджиян помрачи щастието на победителката Кристиана Асенова

 krsistiana-asenova

Кристиана Асенова спечели не само любовта и одобрението на зрителите, но и притежава много по – добри гласови данни от всички други участници. Така талантливото момиче от Търговище взе награда от 30 000 лева, а освен това получи и възможност  да участва в Академия за изкуства в Ливърпул.

Вече и международната популярност й  е в кърпа вързана, след като се съгласи да участва във фестивала на изкуствата, който ще се проведе в Италия. Ако историята приключваше до тук можехме да кажем, че това е един страхотен happy and, но уви.

krsistiana

Продуцентът на „Големите надежди“ Маги Халваджиян обаче помрачи радостта на чаровната Кристина като й „намекна“ , че не заслужава тази победа. Точните му думи бяха „В живота понякога успяват не тези, които го заслужават…” След това негово изказване, естествено,  веднага последваха коментари от конкурентите. Според тях всичко е било нагласено предварително, и макар  да е имало  други много добри професионалисти в шоуто, парите са връчени на човек, който далеч не е съвършен.

Уникално изпълнение на Кристиана. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/66BMUqDnxwU

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *