Маги Джанаварова се омъжи на тайна сватба! Роклята й шашна всички:

Едва в началото на лятото сме, а вече имаме трета вип- младоженка! Певицата Маги Джанаварова е сключила брак с дългогодишната си половинка Ивайло.

Победителката в третия сезон на „Мюзик Айдъл“ се омъжила на скромна церемония, само за най- близките. Певицата дори пропуснала булчинската премяна, а вместо нея се облякла с елегантна бежова рокля. Двойката изглежда по- скоро като абитуриенти, отколкото като младоженци. Двамата даже са се снимали със слънчевите си очила.

magi-djanavarova

Маги и Ивайло са заедно още от времето, когато тя спечели „Мюзик Айдъл“ през 2009 г. И двамата са от Велико Търново, където се запознават. Впоследствие обаче, той се мести в Пловдив. А певицата в София, заради работата си.

Маги Джанаварова беше сред изпълнителите, които се избягаха от продуцентката Саня Армутлиева. Младата певица, също като Невена Цонева по- рано, разтрогна договора си с „Вирджиния рекърдс“ чрез съда. Оттогава Маги се самопродуцира, също като много свои колеги от „Мюзик Айдъл“, които така и не случиха да добър продуцент.

Освен Маги Джанаварова, наскоро под венчило минаха Луиза Григорова и Наталия Кобилкина. Актрисата от „Откраднат живот“ се омъжи за режисьора Мартин Макариев преди две седмици. А известната сексоложка мина под венчило вчера с гръцкия си избраник Такис.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *