Луиза Григорова: Вече не сме близки с Радина Кърджилова

асдддашд2След като многократно медиите настъпваха гаджето на Деян Донков да си признае, че вече не е приятелка на Луиза Григорова и причината за това е ревност, породена от факта, че  до скоро Луиза въртеше любов с първата голяма любов на Радина Кърджилова – рапъра Уош Мс, син на големия актьор Иван Иванов.

Сега за това проговори открито Луиза Григорова.  Бившата приятелка на Явор Бахаров сподели, че отдавна не са нито приятелки с Радина Кърджилова, нито са близки . Дори се е случвало, когато се засекат приятелката на Деян Донков да отвърне глава и да се направи на разсеяна.

Луиза с първата любов на Радина
Луиза с първата любов на Радина

Луиза разкрива още, че дори вече отбягва с Радина Кърджилова да се засичат професионално и не е гледала нито една постановка с нейно участие.  Луиза споделя, че двете с Радето са били неразделни,  докато  учеха в НАТФИЗ и участваха в “ Стъклен дом“, но към днешна дата се държат като непознати и причината не е в нея.  Моделката и актриса обаче не обвинява в нищо Радина Кърджилова и заключва мъдро, че в живота просто се случват странни неща, хора се събират и разделят…
Някогашните дружки! ВИЖ ВИДЕОТО

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *